Termeni si Conditii

Scop.

Site-ul www.med24.ro este destinat exclusiv informarii publice.

Continut. Drepturi de autor.

Cu exceptia comunicatelor de presa ce sunt marcate ca atare, toate textele publicate pe acest site reprezinta continut original, redactat de catre detinatorul site-ului si este sunt protejate de dispozitiile legale privind drepturile de autor. Este interzisa copierea, reproducerea identica sau modificata, precum si orice alta exploatare a continutului acestui site.

Site-ul www.med24.ro este unicul decident cu privire la informatiile selectate spre a fi publicate pe site. Site-ul nu garanteaza publicarea oricaror informatii din categoria mentionata si publica doar acele informatii pe care le considera relevante pentru publicul tinta, respectiv utilizatorii site-ului.

Utilizatori. Drepturi.

Site-ul www.med24.ro nu permite publicarea de comentarii sau crearea de conturi ale utilizatorilor.

Drepturile utilizatorilor site-ului www.med24.ro se limiteaza la citirea textelor publicate in acesta.

Surse.

Site-ul www.med24.ro mentioneaza explicit in textele publicate, sursa din care a preluat informatia cu caracter public.

Site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor publicate de respectiva sursa citata si nici nu poate fi tras la raspundere pentru informatii inexacte sau false aparute in sursele publice.

Comunicatele de presa.

Site-ul www.med24.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul publicat in comunicatele de presa preluate pe site. Continutul acestora este integral responsabilitatea emitentului comunicatului.

Site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor publicate in respectivul comunicat de presa si nici nu poate fi tras la raspundere pentru informatii inexacte sau false aparute in sursele publice.

Site-ul www.med24.ro isi rezerva dreptul de a nu publica un comunicat de presa, in cazul in care decide ca nu este de interes pentru utilizatorii site-ului sau nu respecta anumite criterii de calitate.