Synevo Romania anunta inaugurarea unui nou centru de recoltare in Arad

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si laborator, a anuntat astazi, 29.05.2019 printr-un comunicat de presa, inaugurarea unui nou centru modern de recoltare din Arad, atingand astfel, la nivel national, 106 centre de recoltare si 17 laboratoare.

Potrivit comunicatului de presa trimis de companie, noul punct de recoltare din Arad este amplasat pe Calea Aurel Vlaicu, Bloc Z28, in apropiere de Kaufland, si dispune de doua posturi de receptie si doua scaune de recoltare. Centrul este arondat Laboratorului Synevo din Timisoara.

Synevo Romania, parte a grupului Medicover  unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, si-a extins astfel si mai mult prezenta in partea de vest a tarii. Anul trecut, in urma achizitiei de catre Medicover a Spitalului Pelican Oradea, Synevo a preluat laboratorul din incinta spitalului. De asemenea, in primele luni ale anului, compania a inaugurat doua puncte de recoltare in judetul Timis, respectiv in orasele Lugoj si Dumbravita. Synevo detine in aceasta regiune a tarii trei laboratoare si 15 centre de recoltare amplasate in sase judete diferite: Timis, Arad, Satu Mare, Maramures, Salaj si Bihor.

Investim constant in extinderea gamei noastre de servicii oferind pacientilor peste 2.000 de teste, de la cele uzuale de sange, pana la teste de diagnostic avansat: genetice, de histopatologie si citologie. Ne dorim ca aceste servicii sa poata fi accesate de un numar cat mai mare de pacienti, motiv pentru care, vom continua sa investim atat in extinderea portofoliului de servicii, in tehnologie, cat si in extinderea prezentei la nivel national, obiectivul fiind acela de a dispune de centre de recoltare in fiecare judet al tarii“, a declarat Sanda Sturz, Director Regional pentru zona Vest Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic si de laborator din Romania. Laboratorul Central din Bucuresti este cea mai mare unitate privata de acest tip, fiind un centru regional care deserveste pacienti din cinci tari diferite din Europa de Sud-Est. Recent, compania a finalizat o investitie de 1,1 milioane de euro care a vizat achizitia unor echipamente noi si a unei linii complet integrate Cobas, singura de acest tip din Romania care cuprinde si un modul post-analitic.

In anul 2018 Synevo a inaugurat un total de 21 de centre de recoltare in toata tara. De la inceputul acestui an au mai fost lansate alte sapte puncte de recoltare Synevo in judetele Timis, Ploiesti, Vaslui, Suceava, Calarasi si Bucuresti, la care se adauga un laborator modern inaugurat in orasul Ploiesti.