Sanador recunoaste ca falsul medic ginecolog Raluca Birsan a asistat la nasteri! Regina Maria si Medlife aflate pe lista de dezvaluiri, nu au comentat

Libertatea face noi dezvaluiri privind cazul femeii care timp de 10 ani a pretins ca este medic ginecolog desi nu avea nici macar studii medii. Potrivit Libertatea, aceasta a asistat la nasteri nu doar in spitalul de stat ci si in clinicile private Sanador, Regina Maria si Medlife.

Potrivit investigatiei jurnalistice, medicul Roxana Dragu, sef de sectie la Spitalul Judetean Ilfov la care Raluca Birsan avea contract de “voluntar cu activitate medicala”, realiza interventii si nasteri si la aceste clinici private. Sub pretextul ca Raluca Birsan este medic rezident, aceasta o insotea in sala de operatii / nasteri, fara a avea un contract cu clinicile private respective.

Sanador a recunoscut catre jurnalisti ca in ultimii 5 ani medicul Roxana Dragu a avut 5 interventii, fiind insotita in sala de Raluca Birsan.

Raluca Birsan a profesat timp de 10 ani in Spitalul Judetean Ilfov, unde a prezentat o diploma de licenta si act de rezidentiat false. Aceasta nu doar ca nu era medic si nu avea studii de medicina, dar nu avea nici macar studii medii. Ea nu si-a dat nici examenul de Capacitate, intrand cu media 1,68 la Scoala de Arte si Meserii pentru a abandona, imediat si definitiv, scoala in clasa a IX-a.

Sursa: Libertatea